Despre Rosme – istoric si concept :)

Buna, dragelor !

Daca pe noi ne cunoasteti deja, credem ca ar fi corect sa ii cunoasteti mai bine si pe cei care creaza aceasta lenjerie exclusiva pentru dumneavoastra.

Astazi, va prezentam ROSME, unul din principalii nostri furnizori – producator letonian si unul dintre primii furnizori de lenjerie intima din tarile balitice. Produsele sale reprezinta o combinatie perfecta de confort, design rafinat si calitate inalta.

Istoria ROSME dateaza din anul 1952, cand compania incepe sa-si elaboreze primele modelele la Riga. In 1991 compania incepe o colaborare cu marca suedeza Swegmark, colaborare ce a condus la fuzionarea celor doua branduri si operarea ulterioara pe piata sub numele de NEW ROSME.

Astazi, ROSME este cunoscuta ca fiind o marca moderna, mereu inovatore, raspunzand celor mai recente tendinde in moda. Experienta in domeniu ii permite echipei sa creeze fiecare piesa conform standartelor internationale si asteptarilor clientilor.

Colectiile sale includ o gama larga de produse dupa gustul si necesitatile fiecarei femei, fie clasica sau moderna, de noapte sau pentru sport, corectoare sau fara cusaturi, si chiar lenjerie comoda pentru mame ce alapteaza. Sa nu uitam ca ROSME va propune, de asemenea, o gama variata de costume de baie pentru a va fi alaturi si pe plajele insorite.

Pentru a tine pasul cu competitia, ROSME proiecteaza mereu modele noi, propunand cate o colectie noua in fiecare an pentru fiecare sezon : primavara, vara, toamna, iarna.

Va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru pentru a alege ce vi se potriveste cel mai bine. Iar daca ezitati in privinta alegerii sau aveti nevoie de anumite marimi / modele, va rugam sa ne contactati, vom gasi impreuna solutia!

Va multumim pentru incredere si va invitam sa purtati cu mandrie produsele DesuOnline!

Cu mult drag,

Echipa DesuOnline

Sa ne cunoastem :)

Buna ziua,

Am dori sa ne cunoastem mai bine 🙂

Noi suntem o echipa pusa pe treaba si dorim sa ne imprietenim cu cat mai multi dintre voi.

Ne dorim sa crestem impreuna, ne dorim sa excelam alaturi de dvs., ne dorim sa cunoastem preferintele si stilul fiecaruia dintre dvs., ne dorim sa fiti multumiti de noi si de produsele pe care vi le oferim.

Va rugam sa ne contactati de fiecare data cand nu reusiti sa alegeti ceea ce va doriti sau cand aveti nevoie de anumite marimi / modele.

Vrem ca fiecare dintre dvs. sa fie multumit de produsele noastre pentru ca acest lucru ne asigura atat o reclama buna, cat si continuitate.

Va multumim si va invitam sa purtati cu mandrie produsele DesuOnline!

Cu mult drag,

Echipa DesuOnline